Бонусна система знижок «YoHome»

Бонуси та знижки – це приємне доповнення до багатьох переваг нашої компанії. Вони дозволяють вам заощадити бюджет і отримати більше красивих прикрас за мінімальною ціною.

Що таке бонусна програма?

Ми пропонуємо унікальну бонусну систему знижок, яка є накопичувальною. Для того, щоб отримувати бонуси на свій рахунок, необхідно зареєструватися на сайті (для зареєстрованих користувачів – пройти авторизацію), а також можна пройти спрощену авторизацію через Google або Facebook.

Три рівня програми .

Отже, дана система складається з трьох рівнів:

  1. 5% – на наступну покупку в нашому інтернет магазині.
  2. 7% ми даруємо вам, якщо сума виконаних замовлень становить понад 2000 грн .;
  3. 10% ви гарантовано отримуєте, якщо сума всіх виконаних замовлень більше 6000 грн.

Як використовувати бонуси?

Використовувати накопичені бонуси можна при оформленні замовлення, зібравши замовлення в віртуальну корзину на сайті. Бонуси зараховуються на ваш особистий рахунок після того, як ви отримуєте замовлення на пошті.

Як працює бонусна система?

Хочемо навести приклад роботи бонусної системи «YoHome», щоб вам було легше розібратися в її можливостях. Так, ви зареєструвалися на сайті, вибрали продукцію на суму 1000 грн. і отримали знижку першого рівня – 40 грн. Після отримання посилки на пошті сума 40 грн. зараховуються на ваш рахунок, а потім її можна використовувати при оформленні наступного замовлення.

Якщо ви оформили кілька замовлень, і сума виконаних замовлень становить Більше 2000 грн., Тоді з кожної покупки від витраченої суми вам на рахунок буде повертатися 7%. Відповідно, вибравши товарів на суму 6000 грн., Ви сміливо розраховуєте на повернення грошових коштів в еквіваленті 10% від суми замовлення.

Если у вас остались вопросы, вы можете озвучить их нашим менеджерам и уточнить интересующую информацию любым удобным способом – на сайте, в Инстаграм или по телефону.

Купуйте правильно – економте свої гроші!